Subscribe Us

header ads

Az óvoda és a művelődési ház átadása

2011. január 15-én átadták a község felújított óvodáját és művelődési házát. Az itt készült képeket ide kattintva, képtárunkban tekintheti meg. Többszöri halasztás után 2011. január 15-én délután megtörtént az ünnepélyes átadás mindkét létesítmény esetében. A tavaszt idéző időjárásban jelentős érdeklődés mellett zajlottak a hivatalos ünnepségek.

Jó volt látni, hogy az óvoda átadó ünnepségén is részt vett a település apraja-nagyja. A beszédeket követően az ünneplő közönség, az óvó nénik kedves vendéglátás mellett, végigjárhatta az óvodát, s bekukkanthatott a legkisebbek birodalmának zugaiba.

 

 A Művelődés Ház hivatalos átadása ezt követően zajlott. Dióssi Csaba országgyűlési képviselőnk és Garamszegi Géza polgármester közösen vágták át a szalagot. A Művelődési Házban az ovisok újévet köszöntő kedves műsorát követően, az általános iskolások muzsikáltak majd egy színdarabot mutattak be. A műsort a hagyományőrzők és a nyugdíjas klub tagjainak fellépése zárta. Kedves gesztus volt, hogy mindkét helyszínen vendégül látták a megjelent érdeklődőket. Reméljük a Művelődési Ház átadásával ismét lehetősége nyílik a helyi szervezeteknek a rendszeres összejöveteleik zavartalan lebonyolítására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések