Subscribe Us

header ads

Várják polgárőrök jelentkezését!

 Kevesen jelentek meg január 7-én este a vácrátóti polgárőrök megbeszélésén.

Pedig a jelenleg már huszonhárom taggal működő egyesület nagyon várja a leendő polgárőrök jelentkezését, hiszen a rendszeres járőrözéshez legalább a mostani tagszám kétszeresére lenne szükség.

Ezért újabb toborzást hívtak össze. 

Tisztelt Vácrátóti Lakosok!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy fontos előre lépések történtek az egyesületünk életében. Novembertől saját autóval rendelkezünk, így a jövőben a polgárőrség költségére ezzel a gépjárművel történik a járőrözés. A község névtábla alá kikerült az a tábla is, melyen minden ember láthatja jelenlétünket a községben.
A szervezett járőrözéshez, a közügyekben való aktív részvételhez még sok új tag belépésére van szükség. Kérjük azokat, akiknek lehetőségük van részt venni a polgárőrség munkájában lépjenek be az egyesületbe, illetve akik fontosnak tartják, a községünkben működő takarékszövetkezetben vezetett 66000080-11083669 számlaszámra történő befizetéssel támogassák azt. Támogató hozzájárulásukat a polgárőröknél személyesen is megtehetik. Községünk képviselő testülete is, polgármester úr pedig polgárőr tagként is támogatja és fontosnak tarja az egyesület munkáját.
Szeretettel meghívjuk önöket a 2011. január 16.-án 13. 30 -órától az iskolában tartandó közgyűlésre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések