Subscribe Us

header ads

Péntektől megszűnik a pékáruk házhozszállítása Vácrátóton – avagy győztek a helyi boltosok a lakosok érdekeivel szemben?

 


A november 17-i ülésig szombatonként árusít a pék a településen!

Információink szerint a következő testületi ülésen 2011. november 17-én fogja tárgyalni a testület a pék kérelmét és az szerkesztőségünk által készített lakossági beadványt. Nem értjük, hogy ezt miért nem lehetett sürgősséggel tárgyalni. Az időhúzás eredménye, hogy a pék határozatlan időre felfüggesztette szolgáltatását. Ezzel a testület ismét a lakosság érdekeit figyelmen kívül hagyva csak a saját kényelmére figyelve fog dönteni. Kérjük Önöket, hogy minél többen jelenjenek meg a testületi ülésen ezzel is hangot adva véleményüknek.

Szavazzon a témával kapcsolatban:

http://vacratot.info/component/apoll/apoll/9-on-hol-szokta-intezni-a-napi-bevasarlasokat

Közmeghallgatás és következményei

Tudomásunk szerint ma volt utoljára a mozgó pék a faluban.  A szolgáltatás holnaptól (2011.10.21.-től) bizonytalan ideig szünetel. Információink szerint a jegyző és a polgármester, az összegyűlt és a közmeghallgatáson átadott aláírások ellenére, testületi döntés nélkül arról tájékoztatták a szolgáltatót, hogy ne számítson semmiféle könnyítésre a jövőben sem.

A vállalkozó ezek után úgy döntött, hogy felfüggeszti tevékenységét a településen. Meg nem erősített források szerint a vállalkozó keresi a megoldást, hogy tovább szolgáltathasson és a fizetendő adó se lehetetlenítse el. Akinek esetleg további információja lenne a témában kérjük küldje meg a info@vacratot.info címre. Segítségüket előre is köszönjük.

A fejleményekről folyamatosan beszámolunk.  

Kérdésünk :

1.   Miért nem számít az önkormányzatnak a lakosok véleménye és érdeke?

2.   Miért csak a helyi boltosok érdekeit képviselik a döntéshozók, és miért nem a választóikat?

A közmeghallgatáson készült videó a témáról:

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések