Subscribe Us

header ads

Megjelent a Helyi Ügyek első száma


Örömmel jelentjük, hogy elindult a Vacratot.info nyomtatott változata. Az első számot megtalálja a postaládájában vagy innen letöltheti. Várjuk véleményüket, hozzáoszlásaikat és javaslataikat vacratoinfo@gmail.com címre.

Így köszöntöttük olvasóinkat:

Tisztelt Olvasó!

Ön a Helyi Ügyek első számát tartja a kezében. Hogy miért jelentetünk meg új sajtófelületet? A válasz egyszerű: szeretnénk alternatívát felmutatni az önkormányzat hivatalos lapjával szemben. Egyszerűen javítani akarjuk Vácrátóton az információáramlást. Ebbe beletartozik az is, hogy a polgármester úr által nem szeretett pletykáknak is utánajárunk, és helyre tesszük a dolgokat. A nyilvánosság nagyon sok problémát megoldhat.

Tudjuk, hogy az internetes megjelenést követően ismét nagy fába vágtuk a fejszénket. Bízunk benne, hogy a nyomtatott megjelenésnek van értelme, és lesz a jövőben is. Szeretnénk az általunk összegyűjtött információkat azokhoz is eljuttatni, akiknek nincs lehetőségük elektronikusan olvasni.

Történetünk

Szerkesztőségünk, a vacratot.info a választásokat követően alakult meg, s ma már összeszokott csapatként dolgozik. Kezdetben a jegyző asszony szerkesztőségünk egyik tagjától még azt is számon kérte, hogy miért jegyzetel a számítógépébe a testületi ülésen. Mára elértük, hogy minden testületi ülésen video- és hangfelvételt készíthetünk (már amelyikről tudunk, mert bizony olyan ülés is volt, amiről utólag értesültünk). Ehhez csak az adatvédelmi biztos állásfoglalására volt szükség.

Célunk, hogy megmutassuk, lehet tenni ezért a kis közösségért, jóval többet, mint a falu jelenlegi vezetése. S ezekhez a tettekhez nem kell sok, csak egy kis gondolkodás, utánajárás, gondosság és önzetlenség. Reméljük, hogy az általunk feldobott labda nem marad a levegőben, s az önkormányzati tájékoztatás is javul. Mi addig is tesszük a dolgunkat, s reméljük mások is csatlakoznak hozzánk. Amit tenni tudunk:  felhívjuk a figyelmet a rendetlenségre, az elmaradásokra, a rossz tájékoztatásra. Ha valamit sikerül megjavíttatnunk, akkor természetesen ezt is közöljük. Ebben az esetben, higgyék el, mi leszünk a legboldogabbak, mert elértünk valamit.

Ebben a számban az internetes oldal legolvasottabb hírein túl olyan cikket is közlünk, mely nyomtatásban előbb jelenik meg mint elektronikusan.

Természetesen mindez pénzbe kerül, ezért ezúton is köszönetet mondunk azoknak a vállalkozóknak és természetes személyeknek, akik akár pénzzel, akár a munkájukkal támogatták az újság elkészítését.

Önt pedig, kedves olvasó, arra kérjük, látogasson el a honlapunkra, s ott is kövesse figyelemmel a beszámolóinkat. Kérjük, mondja el véleményét, mi abból is tanulunk. Addig is jó olvasását kíván Önnek:

A vácrátót.info

szerkesztősége

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések