Subscribe Us

header ads

A némafilmek kora lejárt

Tisztelt Alpolgármester Úr!


Örülünk, hogy rendszeres látogatója honlapunknak. Annak kimondottan örülünk, hogy a tudósítóinkkal együtt végigült fárasztó testületi ülések után még veszi a fáradságot és végignézi a honlapunkra feltöltött testületi videókat is. A legutóbbi ülésen azonban magából kikelve kérdőjelezte meg honlapunk tájékoztatási hitelességét, mivel egy korábbi testületi ülés egyik videóján csak a kép volt látható hang nélkül.

Emlékeztetnénk Önt, polgármester urat és az egész testületet, hogy amióta a testületi ülésekről videófelvételek készülnek, azok ingyen(!) és vágatlanul felkerülnek az internetre – a hiteles tájékoztatás tehát a mi részünkről igenis elkezdődött.


Ma már a testület tagjai – különösen alpolgármester és polgármester urak – üzengetés formájában nagyszerűen kihasználják ezt az ingyenes kommunikációs lehetőséget, és kameránk rendszeresen hivatkozási alap szokott lenni, ha valamelyik korábbi testületi ülésre szeretnének utalni: „Vissza lehet nézni a videón!”

 

 A hiteles tájékoztatás részünkről a továbbiakban is megmarad. A videofelvételek elkészítése, archiválása és feldolgozása azonban szerkesztőségünk erőforrásaiból nagy részt emészt fel, technikai hibák sajnos itt is előfordulnak, mint ahogy ez a kifogásolt esetben történt. Nem gondoljuk, hogy Önnek, vagy az önkormányzat részéről bárkinek is számon kérni valója lehetne felénk, vagy oka olyan stílusban megnyilvánulni, gyanúsítgatni bennünket, mint ahogy az az alábbi videón is látható:

Amennyiben ez a tájékoztatás Önöknek nem tetszik, nem kell olvasniuk a honlapunkat, nézniük videóinkat. Majd ha az önkormányzat rögzíti a testületi üléseket – korábban cikkünkben már irtunk erről, az Önök által készített egyetlen videofelvétel azóta sem lett publikus –, és vágatlan formában felteszi az internetre, akkor lesz joguk számonkérni – a megbízott vállalkozót.

A vácrátóti önkormányzat részéről évek alatt nem mutatkozott igény arra, hogy ezt a kommunikációs csatornát kialakítsák. De most, hogy van, ugye milyen jó?! Továbbra is lehet számon kérni, kifakadni, vádaskodni, fenyegetni, színjátékot előadni a videókon, mint ahogy ezt eddig is tették, de a hitelességünket kétségbe vonni, azt nem!

Visszatérve az eredeti problémára: az adott videót hamarosan újratöltjük, így hanggal együtt lesz élvezhető a tartalom, nem csak „tátognak” majd, ahogy Ön fogalmazott. A feltöltésig szíves türelmüket kérjük!

Kérjük Alpolgármester Urat, ha a jövőben hasonló hibát tapasztal honlapunkon, ne várjon a hiba jelzésével a következő testületi ülésig, hanem írja meg a vacratotinfo@gmail.com címre! Hiszen már olyan sokszor említette a partnerséget és kétirányú kommunikációt, legközelebb tegyen is érte, de ne csak a videóinkon keresztül, felháborodva, cinikusan számon kérve! 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések