Subscribe Us

header ads

Az alpolgármester újabb kirohanása

Ismét köszönjük, az alpolgármester úrnak, hogy a szerkesztőségünk által kínált ingyenes népszerűsködési lehetőséget kihasználva üzent szerkesztőségünknek, és cinikus megnyilvánulásával ismételten csak saját magát sikerült lejáratnia. De ezt talán mindenki döntse el maga a videó megtekintése után.

Mindenesetre a viselkedése most sem volt méltó egy falu alpolgármesteréhez, mint ahogy a képviselőké sem, akik szó nélkül hagyták a videón látottakat! Reméljük a következő testületi ülésen megfontoltan dönt a regnáló hatalom és a majd közpénzből készült testületi felvételeken is hasonló megnyilvánulásokkal találkozhatunk, nem csak kameránk előtt lesznek ennyire modortalanok amit már sokszor sikerült bizonyítaniuk. Biztos, most is csak a véletlen műve, hogy a település honlapjára nem kerültek fel a honlap készítésre és videó felvétel készítésre benyújtott árajánlatok! Hiszen tudjuk, Vácrátóton nincs mutyivilág!

Ha idejük engedi tekintsék meg Papp István újabb kirohanását. És ha még több idejük van itt megtekinthetik a teljes bizottsági ülés felvételét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések